Aanmelden leerling

AANMELDEN NIEUWE LEERLINGEN

U heeft vast wel even rondgekeken op onze website. Onder deze link vindt u informatie over de verschillende stappen die de aanmelding van nieuwe leerlingen betreffen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

- Via info@cbsichthushardinxveld.nl kunt u een verzoek doen voor een kennismakingsgesprek. Vermeld uw telefoonnummer erbij, dan wordt u gebeld.

- Natuurlijk kunt u altijd meteen de school bellen voor een afspraak. Telefoonnummer: 0184-613929

- U kunt ook na schooltijd rustig de school binnenkomen om informatie te vragen. U bent welkom !

- U kunt ook wachten tot de dag van het Open Huis. Deze dag wordt ieder jaar gehouden in de maand januari. U kunt dan zowel 's morgens als 's avonds de school bezoeken. Er zijn dan leerkrachten aanwezig die u rondleiden. De precieze datum en tijden van dit Open Huis worden op onze website vermeld en in een advertentie in Het Kompas.

Als u na de kennismaking het besluit neemt dat onze school bij u en uw kind past, dan kunt u uw kind aanmelden via het aanmeldingsformulier. Dit formulier kunt u bij de administratie van school ophalen of downloaden via onze website. De school neemt, nadat u het ingevulde formulier samen met een kopie van een document met het BSN-nummer van uw kind heeft ingeleverd, de gegevens van uw kind op in de administratie van de school.

Ongeveer een maand voor de vierde verjaardag van uw kind, krijgt u van de school bericht bij welke leerkracht uw kind in de klas komt. Tot de vierde verjaardag mag uw kind een aantal keren komen wennen. Hierover wordt met u een afspraak gemaakt. De dag na de verjaardag mag uw kind iedere dag naar school. Vanaf vijf jaar is uw kind leerplichtig en moet het naar school.

24 december 2018
Kerstvakantie