Gids basisonderwijs

Voor ouders van wie hun kind drie jaar geworden is en dus de basisschool dichtbij komt, is er de gids Basisonderwijs uitgegeven door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Deze onderwijsgids van de Rijksoverheid informeert ouders en verzorgers onder meer over het kiezen van een basisschool, de rechten en plichten van ouders en hoe het onderwijs op basisscholen in zijn werk gaat.
Alle ouders en verzorgers van kinderen die in een schooljaar drie jaar worden, krijgen een folder thuisgestuurd om hen te informeren over de gids. De gids is niet te bestellen, maar wel te downloaden van internet. U vindt de gids en de folder op www.rijksoverheid.nl/basisonderwijs

Als u als ouder toch nog vragen heeft over school en onderwijs, kunt u ook bellen naar het gratis telefoonnummer 0800-5010 van de landelijke informatie- en adviesdienst voor ouder 5010.

18 oktober 2018
Overleg SOT