Links voor kinderen:

Klik hier voor Nieuws uit de natuur
De site van nieuws uit de natuur. Je vind hier allerlei informatie over de natuur. Je kan meedoen aan de prijsvraag en filmpjes bekijken.

Klik hier voor Rekenweb
Op deze site kun je allerlei verschillende spelletjes doen die te maken hebben met rekenen. Doe je best!

Klik hier voor Christenkids
Leuke site voor kinderen. Een heleboel verschillende mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld spelletjes doen, maar ook rekensommen oefenen. Neem maar eens een kijkje!

Klik hier voor VVN Verkeersexamen
Ieder jaar in april stelt Veilig Verkeer Nederland een schriftelijk verkeersexamen op. Hieraan nemen de groepen 7 en 8 van bijna alle basisscholen in ons land deel. Met het initiatief wil Veilig Verkeer Nederland goed verkeersonderwijs stimuleren.

Links voor ouders

Klik hier voor de site van de Onderwijs inspectie
De Inspectie van het Onderwijs ziet toe op de kwaliteit van het onderwijs en valt organisatorisch onder het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Klik hier voor de nieuwsbrief van Thuis&School