Overblijven

Hallo! Wij zijn Caroline, Angela, Janny, Geesje, Yvonne, Leandra en Antoinette en Esther (coördinator) van de overblijf oftewel de TSO (tussenschoolse opvang).

Vier dagen per week staan we om 12.00 uur klaar om de kinderen tussen de middag op te vangen. Er wordt steeds meer gebruikt gemaakt van de overblijf. Toch willen we de kinderen zoveel mogelijk rust bieden. Daarom hebben we op dit moment de kinderen in drie groepen verdeeld. Iedere maandagochtend tussen 8.20 uur en 8.40 uur is één van ons in het overblijflokaal om de administratie te verwerken. Wij vinden het prettig, wanneer u als ouder dan de overblijfstrippenkaarten of losse kaartjes koopt. Natuurlijk kunt u daar ook terecht voor vragen. Voor het overblijfreglement verwijzen we u naar de Schoolgids van de school of naar onze brief die u aan het begin van ieder schooljaar ontvangt. Wij doen onze uiterste best om alle kinderen zich thuis en veilig te laten voelen tijdens het overblijven. Mochten er problemen zijn dan hopen we dat u direct contact opneemt met de school of met de overblijfcoördinator.

Voor verkoop strippenkaarten en voor eventuele vragen over de TSO: elke maandagochtend voor schooltijd van 8.20 uur tot 8.40 uur in het overblijflokaal!
10 strippen= €15
20 strippen= €30
30 strippen= €45
Als uw kind een keer extra overblijft, vult u dan een briefje in bij het overblijflokaal en prik dat op het prikbord. Als uw kind ziek is en al aangemeld was voor het overblijven, dan ook graag even bij ons afmelden!
Kosten voor één keer overblijven: €1.50

Hartelijke groeten van het overblijfteam