TriVia

TriVia is een vereniging die†17 scholen voor protestants-christelijk onderwijs onder haar verantwoordelijkheid heeft. Deze 17†scholen staan in de gemeenten Hardinxveld-Giessendam, Leerdam, Lopik, Vianen en Zederik. Op deze scholen ontvangen zo'n 2500 leerlingen dagelijks hun onderwijs. Hiervoor zijn wekelijks ongeveer 300 personeelsleden aan het werk. U kunt lid worden van de vereniging TriVia door het aanmeldingsformulier in te vullen en in te leveren bij de administratie van de school.†

De volgende†scholen uit de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden en Lopikerwaard maken deel uit van TriVia:

† †SmdB De Kandelaar

† Schoonrewoerd

† †CNS Herťdium

† Zijderveld

Bij TriVia is Annemarie Visser als functionaris gegevensbescherming aangesteld. Deze functionaris is voor alle scholen van TriVia verantwoordelijk voor het naleven van de AVG. U kunt contact met haar opnemen via fg@pcpo-trivia.nl.

Voor meer informatie over TriVia klik op deze link.

PCPO-TriVia is een schoolvereniging waarvan ouders lid zijn. Als u daar belangstelling voor heeft, klik dan hier†voor het aanmeldingsformulier. U kunt dit aanmeldingsformulier inleveren op school.